當前位置

首頁 > 作文中心 > 三年級作文 > 小學三年級英語作文10篇

小學三年級英語作文10篇

推薦人: 來源: 閱讀: 1.01W 次

在學習、工作乃至生活中,大家對作文都再熟悉不過了吧,根據寫作命題的特點,作文可以分爲命題作文和非命題作文。相信許多人會覺得作文很難寫吧,下面是小編幫大家整理的小學三年級英語作文,歡迎大家分享。

小學三年級英語作文10篇

小學三年級英語作文1

Hi!My name is Eric。I have a good friend 。Her name is Alice。She is 14 years old。

She is in No。2 middle school。She likes to learn English,and her English is very well。

She likes playing basketball with her classmates。

小學三年級英語作文2

I have a Engelish is Amy.

She is tall and like dancing and is like a flower,very is 26 old,She is older than me.

This is my English about you.

小學三年級英語作文3

Look,this is a bicycle. It’s not very big, but it is nice. It’s red and black. It has two wheels. I ride this bicycle to school every day. I can ride it very fast. I like my bicycle very much. What aboutyou?

【參考翻譯】

看,這是一輛自行車。 它不是很大,但它很好。 它是紅色和黑色。 它有兩個輪子。 我每天騎這輛自行車上學。 我可以騎得很快。 我非常喜歡自行車。 你呢?

小學三年級英語作文4

I’m a student and I am in Grade 5.I get up at six o’clock every day. I have breakfast at half past six, and go to school at seven o’clock. I have classes from Monday to Saturday. I have an English class on Friday and I have a PE class on Tuesday. I don’t have to go to school on school, and I like to go swimming on that day.

小學三年級英語作文5

I like to eat different kinds of delicious food , however, my favorite food is dumplings. In my spare time , I like to make dumplings with my mother . I think home-made dumplings are more delicious than those in supermarket .

My mother knows I love to eat them ,so she makes dumplings at every weekend . I prefer eating dumplings . How about you ?

小學三年級英語作文6

Dear Mom and Dad,

My friend,LiLei,called me to his home to prepar for tomorrow'party,and I'd love to I'can't have supper with se don't worry.I will return as soon as possible.

your sweety

Lily

我的朋友李蕾叫我去她家爲明天的聚會做準備,並且我很樂意去。所以,我不能和你吃飯晚飯了,不要擔心。我會盡快回來。

你的寶貝兒

莉莉

小學三年級英語作文7

我以前聽說在小學3年級的時候要學英語。我想啊,我又不去英國,幹什麼學英語啊?現在,我要學英語了,我聽老師和爸爸媽媽說,英語是全球的通用語言,學好了才能和外國的.友人交流溝通。我重視英語了,並決心要學好它。今天就是我的第一次英語課,我是既緊張又興奮。

課時,老師給我們說:“需要購買錄音機和磁帶作爲輔助工具。”回到家裏我就急忙給爸爸媽媽說了需要錄音機和磁帶的事情。媽媽告訴我:“輔助工具很重要,但是上課專心聽講更加重要。現在我們去買吧。”

錄音機和磁帶買回來了,媽媽告訴我怎麼使用。我就打開錄音機開始聽起來了:先揹着書聽一遍,然後揹着書跟讀一遍,最後我看着書跟讀一遍。現在該我關了錄音機讀課文了,我一看課文,呀,我只能勉強用英語說出課文中人物的名字,其他的就不知道怎麼讀了。這可把我急壞了,恨不得把書給撕了。媽媽安慰我說:“不要着急,事情需要一步一步的來完成,着急是沒有用的。我們換個方式來練習一下?”媽媽和我就象課文裏的人物一樣來對話,介紹自己的名字和打招呼。幾遍下來,我發覺我漸漸可以完全讀課文了,這個方法真不錯!

讀完了課文,該聽寫了。我先看看單詞表吧,哇!有的單詞字母好多,我得好好記清楚,字母少的就看一遍。開始聽寫了,糟糕,我只顧去記字母多的單詞,字母少的反而沒有記住。不管了,這些不知道的單詞胡編亂造也要寫完。由於剛纔一着急,字母多的單詞也忘記了一些,只好空在那裏了,最後錯了不少。第二次也好不到哪裏去。第三次了,媽媽說,再不全對的話,就把每個單詞抄寫一篇。這次我一定要認真記牢,反覆在心裏默寫幾遍,做到萬無一失,要不然,罰抄每個單詞一篇可不是好玩的。這次我滿懷信心了,當然也全部正確了。

今天,我初次接觸英語,也是經歷了一些曲折吧。從中我也體會到,學習不同的東西需要用不同的方式去對待,但是,有一點少不了,那就是刻苦!

小學三年級英語作文8

I have a dog. Its name is Doggy. I like it.

Doggy has two big eyes, two small ears, a big nose and a small mouth. It’s black and white. It has a short tail. It’s cute and lovely.

Doggy is strong. It likes bones, rice and meat very much. My dog is lazy. It can catch a ball. I love my dog very much.

小學三年級英語作文9

My name is Mary. I am 12. I have a good friend. He is Bob. I like bananas ,and Bob likes bananas, don't like pears. I like tennis ,but I don't like soccer. Bob likes volleyball, but he doesn't like basketball.

I like bule ,but I don't like brown. Bob likes black, but he doesn't like purple. For breakfust, I like bread and milk, but I don't like eggs likes milk for breakfast. but I don't like burgers, Bob likes rice and chicken, he doesn't like burgers, too.

For dinner, I like chicken, but I don't like carrots,Bob likes rice and vegetables. but he doesn't like salad.

我的名字是瑪麗。我是12歲。我有一個好朋友。他是鮑勃。我喜歡香蕉,和鮑勃喜歡香蕉。我們不喜歡梨。我喜歡網球,但是我不喜歡足球。鮑勃喜歡排球,但他不喜歡籃球。

我喜歡藍色,但我不喜歡棕色。鮑勃喜歡黑色,但是他不喜歡紫色。breakfust,我喜歡麪包和牛奶,但我不喜歡雞蛋。鮑勃喜歡牛奶早餐。但我不喜歡漢堡,鮑勃喜歡米飯和雞肉,他不喜歡漢堡包。

吃晚飯,我喜歡雞肉,但是我不喜歡胡蘿蔔,鮑勃喜歡米飯和蔬菜。但他不喜歡沙拉。

小學三年級英語作文10

My pet 我的寵物

I have a new is a is Ming is one year is very has short has big eyes and long 's very has a short likes eating likes times It likes playing withaball.I like my pet very much.